maanantai 14. tammikuuta 2013

Above us only sky, And no religion too

Saara:

Pitkästä aikaa täällä!:) En pyydä anteeks sitä, että en oo postannu, koska on ollut mukavaa tekemistä niin en oo ehtiny koneella asti.

Vuosi on alkanu ihan super hyvin. Oon ehtiny tekeen vaikka mitä tosi monen ihmisen kanssa, että jos tää vuosi jatkuu tätä tahtia, luvassa on ihan mahtavan tapahtumarikas, iloinen, hyväntuulinen, syvällinen(?) ja chilli vuosi.

En jaksa kirjoittaa ihan kaikkea, vaikka haluaisinkin.
Joululomasta tuntuu olevan jo iha ikuisuus.
Loppuloman yks kohokohta oli ainakin uusivuosi, kun Pinja, Sandra, Roosa ja Sonja oli meillä yötä. Hyvää musaa, ruokaa, seuraa ja sillee:) Kyllähän me tanssittiin ja sekoiltiin, mutta ei ollu mikää party hard. En ois todellankaan halunnutkaan. Ja sitten oli Libsun kaa Sallilla yötä ja siellä oli tosi kivaa! Meille on syntyny jo muutama perinne ja muutenkin hyvässä seurassa mikä vaan ilta taittuu varsin mukavasti!
Koulu ei oo ainakaan toistaseks ollut yhtään hirveetä! Olin tänään jopa helpottunu, kun pääsi kouluun ja arki alkoi, koska mun viikot on meilkein aina ihan supermukavia! Ainakin viimeviikko oli tosi mukava.
Koulu oli ja meni. Keskiviikkona olin hoitamassa naapurin tyttöjä ja ne oli tosi kivoja! Raha tuntuu niin mukavalta, kun se on oikeesti ansainnut.
Torstai oli jotenkin ihan huippu! Koulupäivä oli lyhyt ja teatteritreenitmeni paremmin, kun koskaan:)
Ja sitten illan kruunas vielä paikallinen. Sielläkin oli vieläkin kivempaa kun yleensä.
Perjantaina lahnailin.
Lauantaina oli Pinjan äidin 50-vuotis juhlat. Siihen kulukin koko päivä:) Oli mukavaa ja hyvää ruokaa sekä musiikkia. Juhat on aina kivoja;)
Eilen taas lahnailin. Äidillä oli synttärit ja niitä sit juhlistettiin ihan vaan röhnäämällä sohvalla ja syömällä hyvin!
Äiti sai lahjas iPadin ja oon ihan hullaantunut ja tietty vähän kateellinen. Onneks mäkin saan vähän lainata sitä;)
Tänään oli kuvailemassa Hannan kanssa. Sain muutaman ihan huipun kuvan! Hanna on niin kaunis:)

Mulla on nyt kauhee kiire jo pois koneelta. Kuvitusta löydätte Aodhan Breandanista! Lupaan kyllä vastaisuudessa lisäillä tännekkin kuvia:)! Siellä te vaan näätte ne isompina ja sillee.

Vähän luikero tuli:D

Älkää antako koulun häiritä!


5 kommenttia:

  1. aha. paikallinen. jes. ei. mikää. ihme. hah

    VastaaPoista
  2. "juhat on aina kivoja;)" jaajaa jotain jääny kertomatta saaruskainen? :'D Vinkkaava hymiökin vielä;) joo mut tositosi kiva ku postailit nyt molempiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo täältä tulee meidän railakkaasta uuveesta!(; no ei..
      Niin on kiva että sain otettuu itteeni niskasta kiinni!:)

      Poista
  3. Tää on tosi kiva postaus. Ja käykääpäs kattoon teille annettu haaste mun blogista: http://ledijablogi.blogspot.fi/2013/01/challenge-accepted.html

    VastaaPoista