keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12; Live, Love & Laugh, while you can !


Netta:

Hellurei !


 Nyt mulla ei oikeestaan oo tähän postaukseen kauheesti mitään kuvia tai mitään, koska en oo tänää ehtiny kuvaileen tai mitään, mutta kaivelen jotain vanhoja kuvia, ettei tästä tuu ihan kauheen tyhjä ja lyhyt. Mutta huomasin just että oikeestaan kaikki hyvät kuvat onki iskän koneella tai ulkosella kovalevyllä, joka on iskällä:) Tätä mun tuuria !! Mutta koitan nyt löytää pari julkasu kelposta kuvaa, joten tässä nyt pari, mutta koitan saada ens postaukseen vähän parempia kuvia ja sellasia jotka on ajan tasalla ! Tai ainaki viimestään viikonloppuna.





Kohta on muute jo joulu ! Enää tää viikko loppuun ja ens viikko, ja sitte onki jo joululoma, joka valitettavasti kestää vaan vaivaset kaks viikkoo, mut parempi sekin ku ei mitään. Mutta mulla kauhee ongelma tässä taas, no mitäs oon jättäny lahjojen oston taas näin viime tippaan. Ehkä sitte ens vuonna....

Tänää ohjelmistossa ois vielä saksan epäsäännöllisiä verbejä, jos vaan jaksaisin. Joten taidanki tästä lähtee ton saksan kirjan ja vihon pariin, joten heipsheips !
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti